Tænk at jeg er mamma til en 2 årig

Det er ikke så længe side, at Bertram fyldte 2 år. Og så klicheagtig som det nu lyder, men hvor blev den tid af? Hvor blev min baby af? Det er så vildt, at man har skab det her lille menneske, der i den grad er ved at blive sin helt egen person. Han er så viljestærk, stædig, hylende morsom, kærlig, opmærksomhedskrævende, temperamentsfuld, tålmodig og i den grad en elskværdige person og meget meget mere. Jeg synes næsten at hans personlighed bliver stærkere og stærkere for hver dag der går. Vores måde at være forældre på herhjemme afspejler sig stille og roligt på hans måde at reagere på, hans måde at forklare sig på og hans måde at gøre ting på. Og jeg kunne ikke være mere stolt. Han rummer så meget kærlighed og man mærker virkelig at han begynder at give den tilbage igen, på sin helt egen måde.

Som mor havner jeg ofte i sjove, til tider stressede, uforudsigelige og anderledes situationer, her er nogle af de situationer jeg ihvertfald godt kan nikke ja til. Og jeg er nok langt fra den eneste, for, jeg kunne ikke lade hver med at grine, da jeg svarede på nogle spørgsmål Momster.dk lagde op på deres instagram profil. Her en nogle af dem jeg kunne nikke ja til.  Haha

*Gjort rent med vådservietter –

*Søgt efter mit barns slik som på mystisk vis er forsvundet, velvidende om at jeg selv er kommet til at spise det, –

*Brugt iPad / mobil som underholdning for bare at få 2 min ro, –

*Taget ud at handle for at komme væk 10 fra hjemmet, –

*Fjernet skidt på mit barn med mit eget spyt, –

* Bestukket mit barn med slik,

og flere andre sjove situationer! haha Not a perfect mom – I Know. Men sådan kan hverdagen altså godt se ud. Livet med barn, er aldrig kedeligt!

Min stockholm familie

Bjørns og min familie har ikke i år (endnu) kunne være med til at fejre ham. Så på selve dagen, var det Bjørn, Bertram og jeg! Vi havde en super dejlig dag, fyldt med kærlighed, nærvær, grin og leg. Bertram fik lov at bestemme næsten alt hele dagen. Det var en anderledes fødselsdag end dem vi før har holdt, både når man snakker om børnefødselsdag, men også bare fødselsdag generelt. Vi plejer altid at være omgivet af familie. Men der er en første gang for altid. Og det var den her for os.

Men så er vi jo også så heldige, at være beriget med vores helt egen svenske familie, som består af både Danskere, foruden os selv, Nordmænd og Svenskere. Jeg er så taknemmelig for at have fået så søde mennesker ind i mit og vores liv, på så kort tid. Og disse herlige, elskværdige mennesker var selvfølgelig med til at fejre Bertram.

Bertram 2 år

Sådan her så det ud, og hvad var mest oplagt som tema på denne tid? ? HALLOWEEN selvfølgelig.

Velkommen
Uhhhhhh
Lidt mad og mumie pølsehorn
Små hjemmelavet spøgelser
Lidt udsmykning på et ellers kedeligt køleskab

 

 

Halloween Tema

 

 

 

 

 

 

 

Looove Lena

Skriv et svar